Kirkonpaikat.net / etusivulle
 

Tievatupa (Sodankylä)

Tievatuvantie 69
99830 Saariselkä
Puhelin: (016) 667 103
GSM: +358 40 820 7110
Fax: (016) 667 163
Lähetä sähköpostia
Keskuksen kotisivut
Kartta / ajo-ohje

Suomen Poikien ja Tyttöjen Keskus – PTK tarjoaa perinteikkään Partaharjun leirikylän lisäksi lappilaisia maisemia: majoitusta, täysihoitoa ja ohjelmapalveluja Tievatuvalla Saariselän tunturialueella, Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa.

Tievatuvalla voi syödä hyvin ja nukkua rauhassa, halusipa leiripaikan ryhmälle, vaelluksen tukikohdan tai piilopaikan lomalla.

Tievatupa toivottaa tervetulleeksi jopa yli sadan hengen ryhmät. Monipuoliset tilat antavat hyvät mahdollisuudet työskentelyyn, virkistymiseen, juhlaan ja yhdessäoloon.

Lapin täysihoidossa voi tehdä eväät aamupalalta ja palata retkeltä illalla taas saunomaan ja päivälliselle. Toki aterian voi tilata milloin vain.

Tievatuvan sydän on Tievakappeli, hiljentymisen paikka, jossa voi pohtia elämän tärkeitä kysymyksiä.

UKK-puiston vaellusmaastoja pidetään Suomen parhaina. Alueella on 200 km hoidettuja latuja, joille pääsee suoraan Tievatuvan pihasta. Muutaman kilometrin päässä voi myös huuhtoa kultaa ja tutustua poronhoitoon. Saariselällä voi rentoutua kylpylässä, lasketella tai osallistua turistikeskuksen ohjelmaan – ja majoittua taas Tievan rauhaan.

Tervetuloa Tievatuvalle!

Takaisin