Kirkonpaikat.net / etusivulle
 

Koivuniemi (Jyväskylä)

Koivuniementie 30
40800 Vaajakoski
Puhelin: Varaukset: 040 535 1657
GSM: +358 400 805691
Lähetä sähköpostia
Keskuksen kotisivut
Kartta / ajo-ohje

Koivuniemi on Jyväskylän maaseurakunnan omistama leirikeskus. Koivuniemi sijaitsee kauniilla paikalla Leppäveden rannalla Vaajakoskella, Jyväskylän maalaiskunnassa vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Koivuniemen leirikeskus on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Uusitut tilat otettiin käyttöön kesäkuussa 2004. Ajanmukaiset ja viihtyisät tilat mahdollistavat leirikeskuksen monipuolisen käytön leirejä, kokouksia, koulutustilaisuuksia, retkiä ja perhejuhlia varten ympäri vuoden.

Koivuniemessä on yhteensä 50 vuodepaikkaa ja 13 majoitushuonetta, joista neljä on invamitoitettu. Kaikissa tiloissa on omat wc- ja suihkutilat. Lisäksi Koivuniemessä on ruokailu-, takka- ja opetustilat sekä sisäsauna. Rantasauna valmistui keväällä 2005.
Piha-alueella on lisäksi grillipaikka, nuotiokota, pallokenttä sekä lasten leikkikenttä. Syksyllä 2006 valmistui Koivuniemen kappeli, joka tarjoaa upeat puitteet hiljentymiselle sekä hartaushetkien ja jumalanpalvelusten viettoon.


Koivuniemi on rauhallisella paikalla Vaajakosken Ruokosaaressa, mutta kuitenkin lähellä Jyvässeudun monipuolisia liikunta- ja kulttuuripalveluja.

Tervetuloa tutustumaan Koivuniemen uusittuun leirikeskukseen!

Takaisin